jueves, 8 de marzo de 2012

BARBIANA Vs PALMER GREEN


Pel que fa a les diferències entre aquestes dues escoles tenim:

D'una banda l'escola Barbiana, en la qual parlarem d'una institució pública, on no hi ha notes de qualificació; tots els alumnes estan capacitats per a aprovar. Aquesta escola era individualitzada i s'adequava a les característiques de cada alumne, establesquent preferències per aquells alumnes amb menor recurs intel·lectual.
Era una institució laica i les famílies que hi portaven als seus fills a aquesta presentaven un poder adquisitiu baix. No obstant, es preocupaven per que els seus fills tingueren una bona educació.
Finalment, dir que hi havia més hores d'estudi durant el curs.

D'altra banda tenim l'escola Palmer Green, en la qual parlarem d'una institució privada, on a diferència de l'escola Barbiana si hi havien notes de qualificació i a més hi havia que seguir un criteri de selecció per a l'elecció dels alumnes que hi podien entrar en aquesta, ja que hi havia un llimi de places.
Era una institució confessional i les famílies que hi portaven als seus fills a aquesta presentaven un poder adquisitiu elevat.
No obstant en aquest cas, els pares es preocupaven més per que els seus fills pertanyeren a l’elit què de rebre una bona educació.
Finalment, dir que hi havia més hores prèvies per a una preparació.



No hay comentarios:

Publicar un comentario